Skriv til os

Inspirationssite

Læs mere om inspirationssite

Vores primære produkt er rasp fremstillet af overskudsbrød. Raspen kan bruges som panering til nuggets, fiskefilletter og lignende eller anvendes som ingrediens i falafler og frikadeller med mere.

Men anvendelsesmulighederne strækker sig langt videre, og vores raspingrediens kan også videreforarbejdes til et melprodukt der kan anvendes til pasta, tortillas eller andre melbaserede produkter.

Endelig kan vores overskudsbrød anvendes til produkter som øl, whisky og müsli med videre. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Bliv inspireret ved at scrolle videre og opdag kreative idéer til, hvordan vores produkter kan integreres i din nye fødevarer.

Måske i din fødevareproduktion? Alle billeder og opskrifter præsenteret nedenfor, er baseret på prototype produkter, som vi har udviklet i samarbejde med Teknologisk Institut og testet hos nogle af de fødevareproducenter vi samarbejder med.

Privatliv
FoodRemade ApS

Nødvendige cookies