Skriv til os

Om FoodRemade

Læs mere om os

Hvert år ender over 40.000 tons brød som spild i Danmark, særligt fra detail, engros og industri. Det er alt for meget og derfor har vi udviklet en løsning, der transformerer brødspild til et fødevareingrediensprodukt, der kan anvendes i produktion af nye fødevarerprodukter som f.eks. whisky, øl, pasta, müsli, mel og rasp af højeste kvalitet.

Gennem genanvendelse af overskudsbrød giver vi således fødevareindustrien mulighed for at skabe og sælge nyskabende produkter med fokus på genanvendelse og unikke smagsoplevelser af høj kvalitet. FoodRemade faciliterer på denne måde nye og innovative partnerskaber i fødevarebranchen.

FoodRemade sikrer, at fødevarebranchen kan forbedre ressourceeffektiviteten, øge indtjeningen med fokus på en mere cirkulær tilgang. På denne måde bidrager vi aktivt til at takle et globalt problem: madspild. Læs mere om vores produkter og vores koncept.

Vores mission

Madspild er svært at undgå når man arbejder med fødevarer og dette gælder naturligvis også brød. Virkeligheden er desværre også, at man nok aldrig helt kan undgå, at der sker spild. Madspild er komplekst og der er mange faktorer, der ligger til grund for, hvorfor det sker. Men med det sagt, så er der er et enormt potentiale for at få brugt det spild, der opstår. I langt de fleste tilfælde i dag ender overskudsbrød som madspild, og når det ikke gør, så anvendes brødspildet oftest som foder eller til energiproduktion

Vores mission er derfor at skabe et fødevaresystem, der tænker mere cirkulært og tager mere hensyn til vores ressourcer. Vi starter med brød.

Vores koncept

FoodRemade benytter en avanceret sensor- og automationsteknologi til at skabe en effektiv processering med stor kapacitet. Ved hjælp af kunstig intelligens (AI) og maskinlæring opnås en unik sorteringskapacitet, der muliggør kategorisering af brødtyper, så hver brødtype sorteres for sig. Den præcise sortering giver optimale muligheder for at anvende hver enkelt fraktion netop der hvor der opnås størst mulig værdi af brødspildet.

Det der i går var spild, bliver i morgen til nye værdifulde fødevarer med fokus på genanvendelse. Det er en game changer i fødevarebranchen!

FoodRemade har sammensat et unikt cirkulært flow som skaber ny værdi til overskudsbrødet. FoodRemade giver med den unikke teknologi og cirkulære tankegang fødevarebranchen mulighed for at:

  • Producere fødevareprodukter med genanvendelse i fokus.
  • Skabe nye produkter og smagsoplevelser
  • Øge ressourceeffektiviteten i fødevareproduktionen

Vores stifter:

Jeg hedder Henrik og er stifter og administrerende direktør af FoodRemade.

Min passion for bæredygtighed og cirkulær økonomi har drevet mig til at skabe FoodRemade, en virksomhed dedikeret til at tænke mere cirkulært og bekæmpe madspild, specifikt brødspild.

For mig handler mit arbejde hos FoodRemade ikke kun om at mindske madspild. Det handler om at skabe en fremtid hvor vi arbejder mod et mere bæredygtigt fødevaresystem. Det handler om at skabe størst mulig værdi, af de ressourcer vi har.

Jeg er stolt over det arbejde vi udfører hos FoodRemade og begejstret for de muligheder, der ligger foran os. Har du lyst til at skabe en forskel sammen med os eller har du blot en idé, så tøv ikke med at kontakte mig her.

Privatliv
FoodRemade ApS

Nødvendige cookies